Hakemin mesleği tartışma yarattı! Amedspor maçında 20 dakikada 2 kırmızı kart gösterdi

Amed Sportif - Kocaelispor maçında ortalık karıştı. Mücadelenin hakemi Oğuzhan Aksu, Kocaelispor'a ilk 19 dakikada gösterdiği 2 kırmızı kartla dikkatleri çekti.

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile Kocaelispor kozlarını paylaştı.

Diyarbakır'da oynanan Amedspor-Kocaelispor karşılaşmasında, ev sahibi ekip sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maçın hakemi Oğuzhan Aksu, 4. ve 20. dakikalarda Kocaelisporlu iki oyuncuya kırmızı kart göstererek, mücadelede tansiyonu yükselten isim oldu.

Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, hakem Aksu'ya sert eleştiriler yöneltirken, taraftarlar da tepkilerini Sağlam'a yöneltti. Bunun yanı sıra, hakem Oğuzhan Aksu'nun belediye personeli olması, gözlerin Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrilmesine neden oldu.

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Amedspor, evinde Kocaelispor'u 3-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini elde etti. Bu zafer, Ersun Yanal'ın yönetimindeki takım için önemli bir dönüm noktası oldu.

İKİ KIRMIZI KARTLA MAÇIN SEYRİ DEĞİŞTİ

Karşılaşmanın hakemi Oğuzhan Aksu, Kocaelisporlu oyuncular Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan'a sırasıyla 4. ve 20. dakikalarda kırmızı kart gösterdi. Bu kararlar, Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı öfkelendirdi.

"TÜRK FUTBOLU ADINA ÇOK ÜZGÜNÜM"

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Ertuğrul Sağlam, hakem Oğuzhan Aksu ve TFF'ye sert tepki gösterdi. Sağlam, "Bugün futbol hakkında konuşulacak bir şey yok, Türk futbolu adına çok üzgünüm” diyerek isyanını dile getirdi. Maçla ilgili konuşmak istemeyen Sağlam, salonu terk etti.

"FORVETSİZ MAÇA MI ÇIKILIR?"

Ligde ilk mağlubiyetini alan Kocaelisporlu taraftarlar ise hakemden çok Ertuğrul Sağlam'a sitemini dile getirdi. Sosyal medya Ertuğrul Sağlam'ı hedef tahtasına oturtan taraftarlar, "Tamam hocam hakem hatalı da forvetsiz maça mı çıkılır?" diyerek Sağlam'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Bazı taraftarlar ise Ertuğrul Sağlam'a desteklerini ifade ederken, TFF ve hakem Oğuz Aksu'ya eleştiriler yöneltti. Bir belediyede çalışan hakem Oğuz Aksu'nun maça atanmasını eleştiren taraftarlar, "Hacıosmanoğlu Doğu takımlarına diyet borcunu ödüyor herhalde?" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Hakem Oğuz Aksu'nun Mersin'de bir belediyede personel olarak çalıştığı biliniyor.

Spor Haberleri