İtalyan jimnastikçinin olimpiyatlardaki peynirli pozları viral oldu

İtalyan jimnastikçi Giorgia Villa'nın peynir tutkusu, jimnastikçi kimliğinin önüne geçti.

Olimpiyatlar atletizmin, sıkı çalışmanın, en üst düzey performansın bir göstergesidir. Olimpiyatlarda mücadele eden sporcular başarılarının yanı sıra bazen sponsorluk anlaşmalarıyla da dikkatleri üzerlerine çekebiliyor. Bunlardan bir tanesi de İtalyan jimnastikçi Giorgia Villa.

Kadınlar jimnastikte 96 yıl aradan sonra İtalya'ya ilk kez gümüş madalya kazandıran takımda yer alan İtalyan jimnastikçi Giorgia Villa, minderdeki hareketlerinden daha çok peynire olan tutkusuyla tanınıyor.

Kuzey İtalya'nın Lombardiya bölgesinde yaşayan 21 yaşındaki sporcu, 2021 yılında Consorzio del Formaggio Parmigiano-Reggiano (Parmigiano-Reggiano Peyniri Konsorsiyumu) ​​tarafından desteklendi.

Villa'nın Olimpiyat zaferinin ardından yeniden ortaya çıkan ikilinin birlikteliğini kutlamak için çekilen fotoğraflar şimdi de dünya basınında viral oldu.

Jimnastikçi, mayosunu giymiş, dev peynir tekerleklerinin üzerinde oturmuş ve tekerleklerin üzerinde bir çizgi üzerinde split yaparken görülüyor.

Ayrıca peynirlerin yanında el üstünde dururken, onların huzurunda takla atarken ve makaradan kesildiği yerlerde baştan çıkarıcı pullar bulunan büyük bir parmesan parçasının yanında uzanırken de görüntülendi. Bir fotoğrafta, göğsüne yakın bir yerde bir peynir tekerleğini kucaklıyor. Diğerlerinde ise daha fazla dayanamıyor ve kristal dolu peynir parçalarını ağzına tıkıştırıyor.

Fotoğrafçı Gabriele Seghizzi tarafından çekilen diğer fotoğraflar onun barlarda gerçekten etkileyici bir iş çıkardığını gösterse de hiçbiri peynirle dolu görüntüler kadar halkın ilgisini çekmedi.

Spor Haberleri