Mbappe’nin arkasından inanılmaz sözler söyledi: Eski takım arkadaşı açtı ağzını yumdu gözünü!

Bir zamanlar PSG'nin formasını terleten Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcuları Kylian Mbappe hakkında uyardı.

Paris Saint-Germain’de birlikte oynayan Neymar ve Kylian Mbappe'nin ilişkisi, Mbappe'nin de vurguladığı gibi "inişli-çıkışlı" bir seyir izledi.

İkili, 2017-2023 yılları arasında 136 kez aynı maçta forma giyerken, birbirlerine toplamda 54 gol pası verdi.

Neymar, 2023 yazında Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımına transfer olsa da, yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz tam olarak performans sergileyemedi. Diğer yandan Mbappe, bu yaz Paris Saint-Germain'den ayrılıp Real Madrid'e geçiş yaptı ve eski kulübüyle hala maaş anlaşmazlığı yaşıyor.

CEHENNEM BENZETMESİ

Ünlü gazeteci Cyril Hanouna'ya göre, Neymar Real Madrid'in Brezilyalı oyuncularına Mbappe ile oynamanın zorluklarını anlattı. Hanouna, Neymar’ın Vinicius Jr, Rodrygo ve Eder Militao gibi Brezilyalı takım arkadaşlarına Mbappe hakkında “onunla oynamanın felaket olduğunu” ve "cehennem" gibi bir deneyim yaşadığını söylediğini aktardı.

Mbappe, Real Madrid’e zor bir başlangıç yapmasına rağmen, Real Sociedad karşısında gösterdiği performansıyla dikkat çekti ve maçın oyuncusu seçildi.

Fransız yıldız, yeni kulübü için çıktığı altı maçta dört gol atarak Real Madrid’deki kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Spor Haberleri