Milan Alvaro Morata için kesenin ağzını açtı

Milan, deneyimli forvet Alvaro Morata'yı kadrosuna katarak transfer atağına devam ediyor. İspanyol oyuncu, Milan'da 7 numaralı formayı giyecek.

İtalya Serie A takımı Milan, yeni sezon öncesi büyük bir transfer hamlesiyle gündemde! Kırmızı-siyahlılar, Atletico Madrid'den 31 yaşındaki deneyimli forvet oyuncusu Alvaro Morata'yı kadrolarına kattıklarını duyurdu. Milano temsilcisi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Morata ile imzalanan sözleşmenin 30 Haziran 2028'e kadar olduğunu ve 1 yıl daha uzatma opsiyonunun bulunduğunu belirtti. Morata, Milan'da 7 numaralı formayı giyecek.

DEV KULÜPLERDE 172 GOL

Alvaro Morata'nın kariyeri oldukça başarılı; Real Madrid, Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerde toplam 506 maça çıkıp 172 gol kaydetti. İspanyol oyuncu, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 2 La Liga, 2 İspanya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 2 Serie A, 3 İtalya Kupası, 2 İtalya Süper Kupası ve 1 FA Cup şampiyonluğu bulunuyor. İspanya Milli Takımı'nda da kaptanlık görevi üstlenen Morata, EURO 2024'te ülkesi İspanya ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Milan taraftarları, Morata'nın katılımıyla gelecek sezon için büyük umutlar taşıyor.

Spor Haberleri