Milli basketbolcu hayatını kaybetti

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 34 yaşındaki Karaman, alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün aracının çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da geçirdiği trajik trafik kazasında yaşamını yitirdi. 34 yaşındaki Karaman, kaldırımda beklediği sırada alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü, adliyeye sevk edilip tutuklandı.

KULÜPLER BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAYINLADI

Karaman’ın vefat haberi, basketbol camiasında büyük üzüntü yarattı. Fenerbahçe, 2012-2014 yılları arasında formasıyla tanınan Karaman için "Derin bir üzüntü içerisindeyiz" açıklamasını yaparken, Beşiktaş ise 2016-2017 sezonunda giydiği formayı hatırlatarak başsağlığı diledi.

İLKAN KARAMAN KİMDİR?

1990 doğumlu İlkan Karaman, TOFAŞ altyapısında basketbol hayatına başlamış ve Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi önemli takımlarda oynamıştır. Ayrıca, milli takım forması da giymiş olan Karaman, Türk basketbolunun değerli isimlerinden biri olarak hafızalarda kalacak.

Spor Haberleri