Mourinho'dan Montella'ya öneri: Milli takıma çağırabilirsin!

Jose Mourinho, Fenerbahçeli oyuncular hakkında görüş isteyen Vincenzo Montella'ya, deneyimli futbolcuyu milli takıma dahil etmesi yönünde tavsiyede bulundu.

UEFA Milletler Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynanacak maçlar için milli takım kadrosunu açıklamaya hazırlanan Türkiye'nin teknik direktörü Vincenzo Montella, son bir hafta içinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un teknik direktörleriyle görüştü.

TEKNİK DİREKTÖRLERİN FİKİRLERİNİ ALDI

Euro 2024'te çeyrek finale yükselen Türk Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü, milli takıma dahil etmek istediği oyuncular hakkında 4 büyük kulübün teknik adamlarının görüşlerini aldı ve oyuncuların son durumlarını değerlendirdi.

MOURINHO'DAN 6 OYUNCU ÖNERİSİ

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Çağlar, Ferdi, İsmail Yüksek, Mert Müldür, Mert Hakan ve İrfan Can’ın milli takımda yer alması gerektiğini belirtti. Ancak Samet, Levent Mercan ve Cengiz için kesin bir görüş belirtmedi. Bartuğ, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun hakkında ise çekimser kaldı.

SAMET VE CENK TOSUN ŞÜPHELİ

Montella, Euro 2024'te kadroda yer verdiği Ferdi, İsmail, Mert Müldür ve İrfan Can'ın yanı sıra, Galler ve İzlanda maçları için Çağlar'ı da kadroya almayı planlıyor. Samet ve Cenk Tosun hakkında ise henüz kararını vermiş değil. Mourinho’nun Mert Hakan tavsiyesini dikkate alıp almayacağı ise kadrolar açıklandığında belli olacak.

Spor Haberleri