Okan Buruk'tan Jose Mourinho'ya çarpıcı sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe’nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun sarı-kırmızılı takımla ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Buruk, Mourinho’nun taktiklerini bildiğini ve bu oyunlara gelmeyeceğini vurguladı.

TV100’e konuşan Okan Buruk, "Jose Mourinho’yu uzun yıllardır tanıyorum ve ne yapmaya çalıştığını çok iyi anlıyorum. Chelsea, Real Madrid ve Roma’daki geçmişine bakarsak, en güçlü gördüğü rakip üzerinde psikolojik baskı kurmaya çalıştığı açık ancak ben bu tür oyunlara gelmem" diye konuştu.

Okan Buruk, Mourinho’ya gerekmedikçe yanıt vermeyeceğini belirterek, "Herkes kendi işine odaklansın, bu hepimiz için daha iyi olur. Eğer birbirimizi özlediysek, 6. hafta karşılaşır ve hasret gideririz," ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho, Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye’de sadece Galatasaray kart görmüyor" diyerek Galatasaray’a yönelik eleştirilerini dile getirmişti. Mourinho daha önce de, "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ceza almadan sahaya 4 metre girebiliyor ama ben 1 metre bile giremem. Galatasaraylı bir oyuncu rakibine yumruk atsa bile kart görmüyor. İlk haftada bunu öğrendim." diye konuşmuştu.

Spor Haberleri