Olimpiyatlarda güzelliğiyle dikkat çeken sporcudan şaşırtan cevap

Güzelliğiyle gündemde yerini alan 17 yaşındaki Norveçli sporcu Embla Matilde kendini güzel bulmadığını ve bu durumdan dolayı şaşkın olduğunu belirtti.

Dünyanın dört bir yanında sosyal medyanın gündeminde yer alan Norveçli sporcu Embla Matilde Njerve, son zamanlarda güzelliğiyle gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Güzelliği ile Paris Olimpiyat Oyunları'nın bile önüne geçen sporcu, gördüğü bu yoğun ilgiden memnun ancak bu durum karşısında da şaşkınlığını ifade etti.

Sosyal medyada dolaşan ve Embla Matilde Njerve'ye ait olduğu belirtilen bir video, aslında Slovakya'da düzenlenen Avrupa 18 Yaş Altı Şampiyonası sırasında kaydedildi.

Bu yarışmada Njerve, sırıkla atlama kategorisinde gümüş madalya kazanmıştı. Ancak bu yılki Oyunlarda yarışmayan Njerve'nin, viral olan videosu başka bir etkinlikten alınmış olabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

"GÖSTERİLEN İLGİDEN DOLAYI ŞAŞKINIM"

Güzel sporcu gördüğü ilgiden ötürü şaşkın olduğunu ifade ederek "Aslında kendimi çok güzel bulmuyorum. Gösterilen ilgiden dolayı şaşkınım" dedi.

Spor Haberleri