Özgür Özel, Paris'te Taha Akgül'ün maçını Mansur Yavaş ile birlikte izledi

Olimpiyatlar için Paris'te bulunan Özgür Özel, ASKİ Spor Kulübü sporcusu Taha Akgül'ün güreş müsabakasını ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte takip etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Olimpiyat Oyunları'nda Ankara ASKİ Spor Kulübü'nün sporcusu Taha Akgül'ün erkekler 125 kilo güreş kategorisinde çeyrek finale çıktığı eleme müsabakasını, Paris'te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile birlikte izledi.

Tribünlerden fotoğraf paylaşan Özgür Özel, paylaşımına şu notu düştü:

"Paris'te Olimpiyat Oyunları'nda milli güreşçimiz Taha Akgül'ün Porto Rikolu rakibini 10-0 teknik üstünlükle yenerek çeyrek finale yükseldiği maçı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ile takip ettik. Taha'ya bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum."

Champ de Mars Arena'da düzenlenen karşılaşmalarda serbest stil 125 kilo kategorisinde yer alan Taha Akgül, son 16 turunda Porto Rikolu rakibi Jonovan Darius Smith'i 10-0 gibi ezici bir skorla mağlup etti.

Çeyrek finalde ise Macar güreşçi Daniel Ligeti ile karşı karşıya gelen Akgül, bu müsabakayı da 8-0'lık skorla kazanarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Spor Haberleri