Patlama nedeniyle transfer iptal olmuştu: Kerem Aktürkoğlu sürpriz bonservisle gidiyor

Sarı kırmızılı kulübün sol kanadı Kerem Aktürkoğlu'na Spartak Moskova'dan yeni bir teklif geldiği iddia edildi.

Süper Lig'in ilk maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken sarı kırmızılı kulübün rakibine 5-0'lik mağlubiyetinin yankıları devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu'nun bir süredir yönetimle yaşadığı sıkıntıların olması milli oyuncunun kulübe veda hazırlıklılarını hızlandırdığı konuşuluyor.

Mili yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'a veda etmesi beklenirken Rusya'dan yeni bir teklifin geldiği yönünde söylentiler ortaya atıldı. Geçtiğimiz Mart ayından itibaren Spartak Moskova'nın ilgisini çeken başarılı futbolcu gitme hazırlıkları yaptığı sırada Rusya'da yaşanan patlama olayı süreci askıya almıştı.

Spartak Moskova'nın Kerem Aktürkoğlu'na yeni bir teklif sunduğu iddialar arasında yer alırken milli oyucunun gelen teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

SPARTAK MOSKOVA İLK TEKLİFİN ALTINDA BİR MİKTAR SUNDU

Spartak Moskova'nın başarılı oyuncuya ne kadar teklif ettiği merak konusu haline gelirken ilk teklifin altında bir miktar sunulduğu iddia edildi. 20 milyon euro teklifin altına bir miktar sunulduğu ve Kerem Aktürkoğlu'nun gelen teklife sıcak baktığı söyleniyor.

Spor Haberleri