Semih Kılıçsoy, bonservis rekoru kırarak dünya devine gidiyor

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla gözleri dolduran genç futbolcu Semih Kılıçsoy, rekor transfer bedeliyle dünya devine transfer oluyor.

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın yetenekli futbolcusu Semih Kılıçsoy, transfer gündeminin başlıca isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki genç oyuncu, şu anda büyük bir transferin eşiğinde.

İngiliz medyasına göre, Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Manchester City, Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmak üzere anlaşmaya çok yakın. Manchester City'nin, genç oyuncu için Beşiktaş ile son detayları netleştirdiği ve transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacağı bildiriliyor.

REKOR BONSERVİLE GİDİYOR

Semih Kılıçsoy için çıkan haberin detaylarında transferin mali detaylarına da yer verildi. Manchester City, genç yıldız için Beşiktaş'a tam 35 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü. Bu transfer gerçekleşirse Bayern Münih'e 30 milyon euro net bedelle transfer olan Sacha Boey'yi geçerek Süper Lig tarihinin en büyük transferi olacak.

Spor Haberleri