Spor Bakanı'ndan Melissa Vargas için çarpıcı sözler

Filenin Sultanları’nın zorlu rakiplerinden biri olan Sırbistan’ın Spor Bakanı Zoran Gajic, milli oyuncu Melissa Vargas hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sırbistan Voleybol Federasyonu'nun eski başkanı ve Spor Bakanı olarak görev yapan Zoran Gajic, son zamanlarda yaptığı çarpıcı açıklamalarla büyük ilgi topladı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda beklenen başarıyı elde edemeyen Sırbistan Milli Takımı hakkında eleştirilerde bulunan Gajic, yorumlarına ünlü voleybolcu Melissa Vargas'ı da dahil etti.

Gajic, Meridian Sport'a verdiği röportajda, Sırp voleybolunda yalnızca Sırp oyuncuların forma giydiğini belirtti.

"TAKIM YÜZDE YÜZÜNÜ VEREMEDİ"

Sırbistan'ın başarısız sonucu hakkında konuşan Zoran Gajic "Kadın takımından madalya bekleniyordu. Ancak, VNL sık sık yapılan seyahatler kızları ritimlerini bozdu. Teknik ekip bazı oyunculara dinlenme izni verdi ancak bu da ters bir etki yarattı. Takım yüzde yüzünü veremedi. Nedenlerini Sırbistan Voleybol Federasyonu antrenörler kurulu inceleyecek" dedi.

"24-26 KAYBETTİK"

Sırbistan'ın çeyrek finaldeki performansına parantez açan Zoran Gajic, "Şunu belirtmeliyim ki, kızlarımız çeyrek finalde gelecekteki olimpiyat şampiyonlarına karşı oynadıkları ilk seti çok güçlü bir şekilde oynadılar. 24-26 kaybettik ve sonrasında bir şekilde düşüş yaşadık" şeklinde konuştu.

Zoran Gajic açıklamasında "Ayrıca bir başka noktaya daha odaklanmak istiyorum; hem erkek hem de kadın milli takımımız sadece Sırp oyuncularla oynuyor" dedi.

Paola Egonu'nun Nijerya kökenli olduğunu belirten Zoran Gajic, "Biraz rakiplerimizle karşılaştıralım; İtalya takımının lideri Nijerya kökenli İtalyan Paola Egonu. Slovak kökenli Myriam Sylla var, Nijeryalı Omoruyi var, Rus Antropova var..." diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN LİDERİ KÜBALI MELİSSA VARGAS"

Açıklamalarında Melissa Vargas'ı da örnek gösteren Zoran Gajic, "Türkiye'nin lideri ise her maçta takımın tüm sayılarının yüzde 50'sini alan Kübalı Melissa Vargas" dedi.

Erkek voleybolundan örnek veren Zoran Gajic, "Erkek voleyboluna bakalım... Polonya'da ne kadar gelişmiş ve Kübalı Wilfredo Leon'u kadrolarına katmışlar. Brezilyalılar Leal'i getirmişler" açıklamasını yaptı.

Spor Haberleri