Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan saha olaylarında Galatasaray Fenerbahçe'yi savundu

Geçtiğimiz yıl olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan istenmeyen şiddet olaylarında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Trabzonspor'a karşı savundu.

Geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar sonrasında gündem, yaşanan şiddetin ve istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasından ötürü son derece gergin ve yoğun günler geçirmişti.

Olaylı derbinin yankılarında son gelişme ise Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi savunması oldu.

Geçen yıl sarı lacivertlilerin formasını terleten, bu yıl Galatasaray'a transfer olan Michy Batshauyi ve 4 futbolcu Trabzon Cumhuriyeti Başsavcılığının talimatı sonrasında yazılı savunmalarını gönderdi. Batshauyi'nin karıştığı kavgada sarı kırmızılıların avukatları ezeli ve ebedi rakipleri Fenerbahçe'yi savundu.

FENERBAHÇELİ AVUKATLAR YOKTU, GALATASARAYLI AVUKATLAR VARDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığında yazılı olarak alınan savunmalar yapıldığı esnada Fenerbahçe'nin avukatlarının olmaması dikkat çekerken Galatasaray'ın avukatları Belçikalı golcünün ifadesine son şeklini verdi.

"DÖNER TEKMENİN SEBEBİ LİVAKOVİC'İ KORUMAK"

Avukatlar savunmada Fenerbahçe'nin tezlerinin hepsini savunarak, Belçikalı golcünün takım arkadaşı kaleci Livakovic'i savunmak maksadıyla döner tekme attığını öne sürdü. Savunmada, "Eğer Batshuayi'nin tekmesi olmasaydı sahaya giren kişi Hırvat kaleciye daha şiddetli bir saldırı gerçekleştirecekti, Batshuayi de zaten tekmenin arından kavgaya devam etmedi" denildi.

Spor Haberleri