Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Bronz Madalya mücadelesinde Brezilya ile kozlarını paylaşacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Kadınlar Voleybol branşında Türkiye, Brezilya ile bronz madalya için bugün (10 Ağustos 2024) mücadele edecek.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Kadınlar Voleybol branşında Türkiye bugün Brezilya ile bronz madalya için karşılaşacak.

Yarı finalde dünyanın "şu anki" 1 numarası İtalya'ya, grup maçlarında olduğu gibi 3-0 yenilmesinin ardından altın ve gümüş madalya şansını yitiren A Milli Kadın Voleybol Takımı, Amerika Birleşik Devletleri A Milli Kadın Voleybol Takımı'na kaybeden Brezilya ile bugün TSİ 18.15'te kozlarını paylaşacak. Bronz madalya için salona çıkacak olan Türkiye'de tek hedef bronz madalyaya ulaşmak.

Brezilya da bu maça son derece iyi hazırlandı. Her iki takımın konsantrasyonu yüksek ve mücadele çetin geçecek.

Müsabaka TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yanı sıra final müsabakasında da Türkiye'yi 3-0'la geçen İtalya ABD ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor.

İtalya ve ABD arasında oynanacak final mücadelesi ise 11 Ağustos’ta.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar yarı finalde İtalya mağlubiyetin ardından maçta sakin kalamadıklarını belirtmiş, hem İtalya maçıyla ilgili hem de Brezilya maçına yönelik şu sözlerin altını çizmişti. "İtalya geride olduğu bölümlerde bile sakin kalmayı başardı. Kötü topları çok iyi kullandılar, akıllı hücum ettiler. Biz biraz fazla heyecanlıydık. Sakin kalamadık. Önde olduğumuz setleri bitiremedik. Yine de yarı finalde olmak çok keyifli. Bu kadar şansızlık ve sakatlığa rağmen yarı finalde olduğumuz için gurur duymalıyız. Hala madalya ile bitirme şansımız var. Cumartesi günü madalyayı kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız."

Spor Haberleri