Türkiye İtalya Voleybol maçı öncesinde Santarelli'nin eşi Gennaro maça dair açıklamalar yaptı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde İtalya ile karşılaşacak olan Türkiye maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Daniele Santerelli'ninm eşi ve aynı zamanda "şu an" rakibi olan Monica De Gennaro maça dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Voleybol Kadın A Milli Takımı'mız ile karşılaşacak olan, grup maçında 3-0 yenildiğimiz İtalya takımının önemli oyuncusu aynı zamanda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızın koçu Daniele Santerelli'nin eşi Monica De Gennaro maç öncesi çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Gennaro Volley Magazin'e yaptığı açıklamada, "Kesinlikle grup maçından farklı bir maç bekliyorum. Türkiye, Çin ile çok iyi bir maç oynadı ve kendi özelliklerini gösterdi. Biz onlara agresif bir şekilde yaklaşmalıyız ama aynı zamanda soğukkanlılığımızı ve sabrımızı kaybetmemeliyiz." ifadelerine yer verdi.

Bu akşam 21.00'da başlayacak olan zorlu İtalya maçı öncesi gerek her iki takımın da Olimpiyatların en iyilerinden olması gerekse Daniele Santerelli'nin eşinin İtalya'nın önemli oyuncularından olması ayrı bir heyecan ve merak konusu.

Spor Haberleri