UEFA Avrupa Liglerindeki temsilcilerimizden BJK, TS ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Liglerindeki temsilcilerimizden BJK, TS ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu. Maçlar 22 ve 29 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak.

UEFA Avrupa Liglerinde Fenerbahçe'nin daha önceden belli olan rakibi Lille olmuştu, bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kuralarda önce Galatasaray'ın rakibi de belli olmuş, buna göre sarı kırmızılılar Young Boys takımı ile eşleşmişti.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Beşiktaş'da Anderlecht, LASK, Panathinaikos, Ajax, Braga, Servette, Partizan, Lugano, Karabağ, Malmö, Viktoria Plzen, Molde gibi önemli takımlardan biriyle eşleşeceklti. Çekilen kura sonucunda kara kartalların play-off turundaki rakibi Partizan - Lugano eşleşmesinin turu atlayan takımı olacak.

Beşiktaş ilk play-off maçını 22 ve 29 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Beşiktaş olası bir elenme halinde yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek.

Başakşehir ise, Iberia'yı elemesi halinde St. Patricks - Sabah eşleşmesinin turu geçeni ile kozlarını paylaşacak. Maçlar 22 ve 29 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Trabzonspor ise Rapid Wien'le tur mücadelesi verecek. Maçların tarihi: 22 ve 29 Ağustos 2024

Spor Haberleri