Yusuf Dikeç rakibini bile kendine hayran bıraktı!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Şevval İlayda Tarhan'la birlikte havalı atışta gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, ekipman kullanmadan yaptığı atışla çok konuşulmuştu. Sırp rakibi milli atıcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fransa'da gerçekleşen Paris 2024 Olimpiyatları'nda Şevval İlayda Tarhan'la birlikte 10 metre havalı atışta kazandığı gümüş madalya ile ekipman kullanmadan eli cebinde atış yapmasıyla ülkede ve dünyada isminden söz ettiren milli sporcu Yusuf Dikeç'in altın madalya kazanan Sırp rakibi Mikec, "Benim ülkemde bile sen bir numarasın" dedi.

Hayranlığını ve şaşkınlığını belli eden ifadeler kullanan Mikec, milli atıcı hakkında “Altın madalyayı ben mi aldım, sen mi? Benim ülkemde bile sen bir numarasın” dediği aktarıldı.

NE OLMUŞTU?

Ekipmansız tek eli cebinde yaptığı atışla dünya gündeminde isminden söz ettiren milli atıcı Yusuf Dikeç, Paris Olimpiyat Oyunları'nda Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazandı.

Ülkeye dönmesinin ardından yaptığı atışla dünya gündeminde konuşulurken kendisine yönlendirilen soruları yanıtlayan Dikeç, atıcılığa tesadüfen askeri okulda poligonun önünden geçtiği sırada başladığını söyledi.

Şevval İlayda Tarhan ile birlikte bu alanda Türkiye'de ilk madalya kazanan sporcular olduğunu vurgulayan Dikeç, “Bu dalda ülkemizin ilk olimpiyat madalyasını Allah bize nasip etti” dedi.

Spor Haberleri