1 Günde Nasıl Para Kazanılır - 1 Saatte Kolay Para Kazanma

Para, Lidyalılardan beri ünü, şöhreti günbegün artan büyük bir araç. Peki, 1 günde nasıl para kazanılır? 1 saatte kolay para kazanma? yolları nelerdir? Detaylar haberimizde…

1 GÜNDE NASIL PARA KAZANILIR?

Bazı retorikler vardır ki yıllar da geçse şöhretini yitirmez, popülaritesi önceden neyse şimdi de odur. Bazı kavramlar, ifadeler, sözcükler her zaman gözde olmaya devam eder. İşte bunlardan bir tanesi de hiç şüphesiz “PARA”dır.

Para üzerine sayısız sözcük, sayısız cümle vardır her dilde, her toplumda. Bir Bulgar atasözü der ki örneğin: “Bir şeyi parayla satın alamıyorsan, daha çok parayla satın alırsın!”

Sonra, “Para dediğin nedir? Elinin kiri” cümlesini bu coğrafyada duymayan, bilmeyen yoktur kuşkusuz.

Napolyon Bonaparte’ın savaşı kazanmak için söylediği iddia edilen “Para Para Para” narasının şöhreti hala ilk günkü gibidir, çınlar kulaklarda.

Victor Hugo’nun sözü olduğu iddia edilen “Parayla birlikte mutluluk aramak, paranın vereceği mutluluğu asla bulamamak demektir.” sözü; paranın ne denli önemli yer teşkil etiğine delalettir.

Bob Marley’e “Zengin misin?” diye soran muhabirin aldığı yanıttaki felsefi ve insani kısım paranın karizmasını yerle yeksan etmiş olsa da, para; kimilerine göre sevilen, kimilerine göre hastalık derecesinde âşık olunan, kimilerine göre nefret edilen sembolik bir araç.

Parayla saadet olur mu olunmaz mı? sorusu her kişiye göre değişkenlik gösteren bir yanıta sahiptir muhakkak ama “Her şeyin başı sağlık” retoriğinin paradan daha önemli olması gerçeğini taraflı tarafsız herkes kabul ediyorken, sağlığın da parayla olabileceği ihtimalindeki tezatlık; paranın ne menem bir şey olduğunu kanıtlar nitelikte öte yandan.

“Ekmek aslanın ağzında hatta artık midesinde” tepkimesinin düşmanı olan para aynı zamanda asgari düzeyde de olsa insan için yaşamın anahtarı. O olmadan diğer söylemler maalesef beyhude ve geçerliliği çok yok. Lidyalılardan önce takas usulünün de günümüzdeki “para” kavramının bizatihi kendi olduğunu da unutmadan günümüzde en çok merak edilen sorulardan birinin 1 günde paranın nasıl kazanılacağıdır.

Buna göre 1 günde para kazanmanın herkese, her keseye göre farklılıklar barındırdığı su götürmez bir gerçektir.

1 SAATTE KOLAY PARA KAZANMA

“1 Gün 24 saat ve uzun, bana 1 saatte para lazım!” diyenler için de tıpkı bir günde para kazanma yolları gibi 1 saatte para kazanma yolları aynı başlıklar altında yanıtlanabilir. Buna göre, gerek 1 günde para kazanmak gerekse 1 saatte para kazanmak için aşağıdaki adımlar, atılması tercih edilen adımlar olarak bilinir.

Faiz: Genel itibarla “para parayı çeker” söyleminden hareketle var olan paranın faiz yoluyla artma ihtimali yüksektir. Bankaya yatırılan belli bir miktarda paranın günlük faizi paranın asıl sahibinin karıdır. Bu da 1 günde para kazanmaya en temel yanıt olarak hizmet etmiş olur.

Yevmiye: Faiz prensibinin yanı sıra yevmiye usulü işlerde çalışmak, çalışılan günün sonunda emeğin karşılığını direkt almak anlamına gelir.

Yatırımlar: Kısa vadeli ve/veya kripto gibi alım-satım araçlarıyla da 1 günde para kazanılması olası.

Performans Sanatçılığı: Genel itibarla sokak performans sanatçılığı ve/veya icracılığı yapılması sonucunda da emeğin direkt karşılığı para olarak yansır.

Esnaf: Herhangi bir ürünün satışından da anında, gün içinde para kazanılır.

Bu ve benzeri başlıklarla 1 günde para kazanmaya odaklanmanın dışında, maaşlı bir işte 30 gün sonra toplu para alınarak kazanç elde etmek bir diğer opsiyondur. Tercih, her kişiye göre değişkenlik gösterir.

Yaşam Haberleri