Doktorların En Çok Önerdiği Diş Macunu Markaları

Dişlerimizin sağlıklı ve beyaz olması pek çoğumuzun olmazsa olmazıdır. Bu aşamada pek çok kişi diş temizliği için hangi diş macununu kullanacağını merak ediyor. İşte diş sağlınız için en iyi diş macunu önerileri...

Diş macunları, diş sağlığımızı korumak için hayati önem taşır. Diş sağlımız için en doğru diş macununu tercih etmemiz gerekir. Sağlıklı ve ışıl ışıl dişlere sahip olmak için doğru diş macununu tercih etmeli ve diş bakımımızı ihmal etmememiz gerekiyor.

Piyasada birçok marka ve çeşidin olması tüketicilere geniş bir seçenek yelpazesi sunmakla beraber, hangi markayı tercih etmesi noktasında soru işaretleri yaratıyor. Herkesin diş yapısı, hassasiyeti ve gereksinimleri farklı olduğundan tüketiciler uzmanların tavsiyelerine başvuruyor.

İşte en iyi diş macunları:

1-) MARVİS BEYAZLATICI DİŞ MACUNU

İtalyan kökenli şık tasarımıyla dikkat çeken Marvis diş macunu uzun süren ferahlatıcı etkisiyle beyazlatma açısından en etkili markalardan birisidir.

2-) ARM&HAMMER ADVANCE DİŞ MACUNU

Sigara, çay, kahve tüketiminden dolayı pek çok kişinin yaşadığı diş sararma sorunu yaşıyorsanız Arm&Hammer Advance White Beyazlatıcı Diş Macunu bu diş macunu tam size göre. Amerika'nın en çok tercih edilen ilk diş macunu markalarından olan Arm&Hammer Advance'i pek çok uzman tarafından da tavsiye ediliyor.

3-) SENSODYNE DİŞ MACUNU

Özellikle diş ve diş eti yapısına sahip olan tüketicilerin kullandığı Sensodyne Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu, Türkiye'nin en çok tercih edilen diş macunları arasında yer alıyor. İçeriğinde barındırdığı florür, dişlerin çürümesine engel olurken, plak oluşumunu önlemeye de yardımcı olur.

4-) IPANA DİŞ MACUNU

Sektörün en uzun ömürlü diş macunlarından olan Ipana diş macunu diş minesini kuvvetlendiren ve çürüklerin önüne geçmesiyle pek çok doktor tarafından tavsiye ediliyor.

5-) COLGATE DİŞ MACUNU

Türkiye'nin en çok tercih edilen diş macunu markalarından olan Colgate'in kullanıcıların en çok beğendiği özelliği düzenli kullanımda yiyecek ve içecekler yüzünden oluşan lekeleri önlemesi oluyor.

Uzmanlarda daha beyaz dişler Colgate'yi öneriyor.

Yaşam Haberleri