EA Sports FC 25’in çıkış tarihi belli oldu: 27 Eylül 2024

EA Sports’un dünyaca ünlü futbol oyunu FC 25 27 Eylül 2024 tarihinde çıkıyor. Yeni özellikleriyle dikkat çeken oyun, oyun severleri heyecanlandırdı.

Oyun ve futbol severlerin merakla takip ettiği, oynadığı, yeni sürümünü-yeni oyununu ve güncellemelerini beklediği Fifa serisinin 2025 versiyonunda bir dizi yenilik dikkat çekti.

PlayStation 5 ve 4, Xbox Series ve Xbox One, Switch ile PC platformlarında oynanabilecek olan FC 25 daha gerçekçi ve sosyal bir yapıyla oyuncularla buluşacak. Bu özelliğin ismi Rush Mod. Yanı sıra FC IQ özelliğiyle oyuncu taktikleri modernize edilebilecek. Bu özellik dünya verilerini kullanarak oyunun daha canlı, daha yaşayan bir organizma havası içinde olmasına olanak sağlayacak. Bunların, oyunculara gerçekçi bir his yaşatması bekleniyor. Takımlar gerçek dünyadaki taktiklere uygun olarak yönetilebilecek.

KADIN MODU GELDİ

Oyunda kariyer modunda artık kadın futbolunun da yer alması dikkat çekici önemli bir gelişme olarak değerlendirildi. Böylece erkek-kadın futbolu arasındaki eşitliğin sağlanmış olacağı düşünülüyor.

Oyuna erken erişim için 20 Eylül tarihi önemli. 27 Eylül’den önce oyunu almak isteyenler bu tarihi merakla beklemeye başladı.

Yaşam Haberleri