Uçmayan kalmasın

Pegasus Havayolları yolculara yönelik ucuz uçak bileti kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular Pegasus’un web sitesi ve mobil uygulamasından 18 Temmuz 2024 – 30 Mart 2025 arasında yapılacak seyahatlerde ucuza uçağa binebilecek.

Pegasus Havayolları "Uçmayan Kalmasın" adı ile yer yer kampanyalı ucuz uçak bileti satışı yapıyor. Şirketin belirlediği yeni dönemde de kampanyalı biletler mevcut. Buna göre Pegasus 18 Temmuz 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında dünyanın pek çok ülkesine uçacak uçaklarında kampanyalı koltuklara yer veriyor. Avrupa ve Ortadoğu’da yer alan gözde kentlere yapılacak seyahatlerde pek çok yolcu bu kampanyalı bilet fırsatlarından yararlanabilecek.

BİLET FİYATLARI 10 EURO

Pegasus’un bazı destinasyonlara uyguladığı kampanyalı biletler 10 eurodan rezerve edilebilecek. 25 bin koltuğu kampanyalı satışa sunan Pegasus bu hizmeti web sitesi ve mobil uygulamasından hayata geçirdi.

KAMPANYALI BİLETLER HANGİ KENTLERE?

Kampanya kapsamındaki ucuz uçak biletleri Bahreyn, Budapeşte, Frankfurt, Brüksel, Hurghada, Kuveyt, Cenevre, Prag, Hamburg ve Sharm El Sheikh’e ayrıldı.

Yaşam Haberleri