KLKIM Hissesi Ne Kadar? Canlı KLKIM Hisse Fiyatları

KLKIM Hissesi Ne Kadar? Canlı KLKIM Hisse Fiyatları
KLKIM sembolüyle işlem yapan KALEKİM Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1962 yılında kurulmuştur. Birçok insan yatırım yapmak için KLKIM hissesin ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte canlı KLKIM hisse fiyatları...
 

KLKİM HİSSE BİLGİLERİ

KALEKİM Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KLKIM), Türkiye'de inşaat kimyasalları, boya ve vernik, madencilik kimyasalları ve plastik katkı maddeleri üretimi ve satışı yapan bir anonim şirkettir. Şirket, 1962 yılında kurulmuştur ve merkezi İstanbul'dadır. KALEKİM, Türkiye'nin en büyük kimya şirketlerinden biridir ve 10 üretim tesisi, 20 şube ve 5 yurt dışı ofisi ile faaliyet göstermektedir. Şirketin hisseleri Borsa İstanbul'da KLKIM sembolü ile işlem görmektedir.

KLKİM HİSSESİ NE KADAR?

Yukarıda verilen fiyatlar anlık fiyatlardır ve gün içinde değişebilir. Yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Hisse senedi yatırımı yapmadan önce detaylı araştırma yapmanız ve bir finansal danışmana danışmanız önemlidir.

KLKİM HİSSE YORUMLARI

Ata Yatırım: KALEKIM için "TUT" tavsiyesi vermektedir ve hedef fiyatı 35 TL olarak belirlemiştir. (Yayın Tarihi: 2024-07-05)

GCM Yatırım: KALEKIM için "AL" tavsiyesi vermektedir ve hedef fiyatı 32 TL olarak belirlemiştir. (Yayın Tarihi: 2024-06-19)

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

KALEKIM hisse fiyatı, kimya sektöründeki gelişmelerden ve genel ekonomik koşullardan etkilenebilir. Şirketin borç seviyesi de yatırımcılar için bir risk faktörü olabilir.

Bu bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapmanız ve bir finansal danışmana danışmanız önerilir.