KOTON Hissesi Ne Kadar? Canlı KOTON Hisse Fiyatları

KOTON Hissesi Ne Kadar? Canlı KOTON Hisse Fiyatları
KOTON sembolüyle işlem gören KOTON Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1988 yılında kurulmuştur. Birçok insan yatırım yapmak için KOTON hissesin ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte canlı KOTON hisse fiyatları...
HİSSE FİYATLARI - HABER240

KOTON HİSSE BİLGİLERİ

KOTON Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye'de hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren bir anonim şirkettir. Şirket, 1988 yılında kurulmuştur ve merkezi İstanbul'dadır. KOTON, Türkiye'nin en büyük hazır giyim perakendecilerinden biridir ve 275'i Türkiye'de, 159'u yurt dışında olmak üzere toplam 434 mağazaya sahiptir. Şirketin hisseleri Borsa İstanbul'da KOTON sembolü ile işlem görmektedir.

KOTON HİSSESİ NE KADAR?

Yukarıda verilen fiyatlar anlık fiyatlardır ve gün içinde değişebilir. Yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Hisse senedi yatırımı yapmadan önce detaylı araştırma yapmanız ve bir finansal danışmana danışmanız önemlidir.

KOTON HİSSE YORUMLARI

  • Ata Yatırım: KOTON için "AL" tavsiyesi vermektedir ve hedef fiyatı 200 TL olarak belirlemiştir. (Yayın Tarihi: 2024-07-05)
  • GCM Yatırım: KOTON için "TUT" tavsiyesi vermektedir ve hedef fiyatı 180 TL olarak belirlemiştir. (Yayın Tarihi: 2024-06-20)
  • KOTON hisse fiyatı, tekstil sektöründeki gelişmelerden ve genel ekonomik koşullardan etkilenebilir. Şirketin borç seviyesi de yatırımcılar için bir risk faktörü olabilir.

Bu bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapmanız ve bir finansal danışmana danışmanız önerilir.