Ağabeyin kolundaki ısırık izlerinin kime ait olduğu ortaya çıktı!| Son dakika

Ağabeyin kolundaki ısırık izlerinin kime ait olduğu ortaya çıktı!| Son dakika
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin hala bulunamazken soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. TRT'nin canlı yayında açıkladığına göre, Narin’in ağabeyinin kolundaki ısırıkların hem kendisine hem de Narin'e ait olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır’da kaybolan ve 9 gündür bulunamayan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltındaki ağabeyin 'ısırıktan' sonra 3 kez banyo yaptığı belirlenirken Adli Tıp Raporu'nda ağabeyin kolundaki izlerin hem kendisine hem de Narin'e ait olduğun ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 9 gün önce kaybolan Narin Güran, Türkiye’nin gündemine oturdu. Narin’i bulmak için herkes seferber olurken Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi gözaltına alınmıştı.

ADLİ TIP RAPORU ÇIKTI

TRT'nin aktardığına göre, milyonların beklediği rapor çıkarken Adli Tıp raporuna göre ağabeyin kolunda hem Narin'in hem de şüphelinin izlerine rastlandı.

erdogan-16.png

KOMUTANDAN NARİN AÇIKLAMASI

Tümgeneral Selçuk Yıldırım, konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “ Narin'imiz için devletimiz bütün imkanlarını şu anda kullandı, kullanmaya devam edecek. Kısa bir zamanda, Narin'imize ulaşacağız. Olay yeri incelemesinden tutun, kriminal ekiplerimiz en ince, hassas konulara değinmiştir, en ufak delillere kadar gerekli incelemeyi yapmıştır.” ifadelerini kaydetti.

Diyarbakır'ın 17 ilçesinden toplamda 1000'den fazla komandonun, halihazırda ikinci, üçüncü defa bölgede arama faaliyetlerine devam ettiğini belirten Yıldırım, “Diyarbakır Adli Tıp, İstanbul Adli Tıp, Van Kriminal Daire olmak üzere birçok delillerin incelendiği yerlere mevcut deliller gönderilmiştir. Milletimiz şundan emin olsun ki devletimiz inşallah Narin'i çok kısa bir zamanda bulacaktır." açıklamasını yaptı.