Akit yazarı Kemalizm'i hedef aldı! “Bir idrak hastalığı”

Akit yazarı Kemalizm'i hedef aldı! “Bir idrak hastalığı”
Yandaş Akit yazarı Mustafa Armağan, Şapka Devrimi’nin yıldönümü için düzenlenen etkinlikleri hedef alarak Kemalizm hakkında skandal ifadelere imza attı.

Yandaş Akit yazarı Mustafa Armağan, bugün yazdığı köşe yazısında Şapka Devrimi’nin yıldönümünde yapılan etkinlikleri eleştirdi ve Kemalizm’i hedef aldı. Yazısında, "Kemalizm bir idrak hastalığı. Yazık, Ak Partili bir vekil bile Şapka Devriminin yıldönümünde el çırparak neşe içinde yürüyüşe katıldı" ifadelerini kaydetti.

“Tam 8 gün 8 gece kutlanacakmış Şapka Devrimi ama işin garibi şu ki, polis ve asker haricinde kimsenin başında şapka yoktu!” ifadelerini kullanan Armağan, “Dünyanın artık terk ettiği şapkanın bayramını kutlayan bu Kemalist mantıksızlık her şeyi tek bir kişiye mal ederek aslında kendi hisarına yığınak yapmakta.” söyleminde bulundu.

erdogan-7.png

Yazısında Mustafa Kemal Atatürk’ün Tokyo’da cami yaptırdığı iddialarına da değinen Armağan, “Ortaya attıkları bir başka palavra da Atatürk’ün Tokyo’da cami yaptırdığı." ifadesini kullandı. Armağan, konu hakkında yıllar önce bir makale yazdığını ifade ederek Prof. Dr. Selçuk Esenbel’in yazısını okuyarak teşekkür ettiğini kaydetti.