Akit yazarından skandal sözler! Kadın teğmeni hedef aldı

Akit yazarından skandal sözler! Kadın teğmeni hedef aldı
Yeni Akit gazetesi yazarı Zekeriya Say, Kara Harp Okulu'nu birincilikle bitiren Teğmen Ebru Eroğlu hakkında iğrenç sözler söyledi. Say, Eroğlu’nu hedef alarak “Gözleri resmen felfecir okuyor, tıfıl teğmen ve şark kurnazı" ifadelerini kullandı.

Yeni Akit gazetesi yazarı Zekeriya Say, Kara Harp Okulu'nu birincilikle bitiren Teğmen Ebru Eroğlu hakkında iğrenç ifadeler kullandı. Say, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eroğlu hakkında skandal sözlere imza attı.

"PEYGAMBER OCAĞINDA NE İŞİ VAR?"

Eroğlu'nun Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Say, "Peygamber ocağında ne işi var bunun?" ifadesini kullandı. Söz konusu ifade, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti.

17335.jpg

"GÖZLERİ RESMEN FELFECİR OKUYOR"

Zekeriya Say, paylaştığı Eroğlu’nun fotoğrafına, "Tipe bak! Gözleri resmen felfecir okuyor" yorumunda bulunurken bu ifadeleriyle Eroğlu'nun başarısını gölgede bırakmaya çalıştı. "900 teğmeni kendine oyuncak etmesinden belli nasıl bir şey olduğu. Peygamber ocağında ne işi var bunun!" ifadeleriyle Eroğlu’nu hedef alan Say’a tepki yağdı.

"TIFIL TEĞMEN, ŞARK KURNAZI"

Zekeriya Say, paylaşımının devamında, "TSK iç hizmet kanununda 'laikliği korumak' gibi bir görev tanımı yokken, bu tıfıl teğmen durumdan vazife çıkarıyor. Biz bu şark kurnazını eleştirince de 'Tutuklayın' goygoyu başlıyor" ifadelerini kaydederken "Ne demişim, Dilruba K. gibi 'beyni emcüklenmiş geri zekalı' mı demişim?" dedi.