AKP'li eski başkanın apart odasında cansız bedeni bulundu

AKP'li eski başkanın apart odasında cansız bedeni bulundu
AKP Parti eski Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Trabzon'daki bir apart odasında ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin henüz açıklanmadığı olayda, cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AKP’nin önceki dönem Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Konaklar Mahallesi'nde bir apart odasında ölü olarak bulundu. Apart görevlilerinin cansız bedeni bulmasının ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Akyüz’ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Henüz ölüm sebebi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Akyüz’ün cenazesi, Trabzon Uzungöl Merkez Camii’nden kaldırılacak.

TAZİYE MESAJI YAYINLANDI

a2-o8hx.webp

AKP Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Akyüz için taziye mesajı yayımlayarak, “Önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız, dava ve yol arkadaşımız Süleyman Akyüz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi. AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise, “Süleyman Akyüz’ün vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Kıymetli arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum. Birlikte geçirilen güzel anılar her zaman hatırlanacak. Kabrin nur, mekanın cennet olsun” şeklinde bir mesaj paylaştı.