AKP'li vekil Şapka Devrimi’ni kutladı! Mehmet Metiner öfke kustu

AKP'li vekil Şapka Devrimi’ni kutladı! Mehmet Metiner öfke kustu
Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, AKP Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99'uncu yıl dönümünü kutlamasına tepki gösterdi. Metiner, “Her yere göre farklı AK Parti algısı, AK Parti’yi giderek amorflaştırıyor" dedi.

AKP Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi ve Şapka ve Kıyafet Devrimi’nin 99’uncu yılı kutlamalarından fotoğraflar paylaştı.

Ekmekci, yaptığı paylaşımda, "Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99'uncu seneyi devriyesi... Kortej yürüyüşü ve Cumhuriyet Meydanı'mızdaki etkinlik ile 8 gün sürecek kutlama programımız başladı.. İstiklal ve istikbal yolundaki şehitlerimizi rahmet ile anıyorum" ifadelerini kullandı.

1724503203959-adsiz.webp

ÖNCE VEKİLİ SORGULADI

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, önce Ekmekci'nin paylaşımını alıntılayarak eleştiren bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, "Serap Ekmekci AK Parti milletvekili mi?" sorusunu yöneltti.

1724503304038-adsiz.webp

SONRA ÖFKE SAÇTI

Daha sonra başka bir sosyal medya kullanıcısının eleştirel paylaşımını alıntılayan Metiner, "Hem şapka devrimini sevinçle kutlamak hem de şapka kullanmamak ilginç ötesi bir durum" ifadesini kullandı ve Ekmekci’ye öfke kustu.

Metiner, söz konusu paylaşıma ilişkin, "Gerçekten Serap Ekmekçi’nin paylaşımı da göz yaşartıcı… AK Parti’nin bu tarz paylaşımlarla CHP’lileşmesi umarım CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır sevgili Adem!" ifadelerini kaydetti.

1724503439474-adsiz.webp