Avusturyalı bir sörfçüye köpekbalığı saldırdı! Sörfçünün bacağı koptu

Avusturyalı bir sörfçünün köpekbalığı saldırısı sonucunda bacağının koptuğu görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı

Avusturyalı bir sörfçüye sörf yaptığı sırada köpekbalığı saldırdı. Saldırı sonucunda sörfçünün bacağı koptu daha sonra kopan bacak kıyıya vurdu.

Avusturyalı bir sörfçü Port Macquarie'deki North Shore Plajı'ndan denize girdiği sırada köpek balığı saldırısına uğrayarak dehşeti yaşadı. Saldırgan köpek balığı, sörfçünün bacağını kopardı. Kan donduran olay 23 Temmuz 2024 tarihinde yaşandı.

Deneyimli sörfçü bacağı kopmasına karşın kıyıya ulaşmayı başardı. Sonrasında o sırada görevli olan polis memuru tarafından sörfçünün bacağına turnikeyle ilk müdahale yapıldı.

Ardından hastaneye kaldırılan sörfçünün kıyıya vuran bacağı çevredekiler tarafından buza yatırıldı ve hastane yetkililerine teslim edildi. Bacağın yerine takılması işlemi için hastane yetkilileri bacağı hava yoluyla Port Macquarie Hastanesi'ne götürdü, kopan uzuv buradan da 120 milden daha uzaktaki büyük bir travma merkezine gönderildi. Kopan uzvun dehşeti yaşayan sörfçü McKenzie'ye takılıp takılmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

SÖRFÇÜDEN NÜKTEDAN PAYLAŞIM: "EKSİK BİR ŞEY Mİ GÖRDÜNÜZ?"

Olay sonrasında sörfçü sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaparak şunları söyledi, "Aman Tanrım, şu anda burada olmak, sadece güzel Eve'imi ve ailemi tutabilmek benim için her şey, birkaç gün önce çılgın bir köpek balığı saldırısına uğradım (şimdiye kadar gördüğüm en büyük köpek balığı), çok çılgın bir sahneydi ve beni çok korkuttu. Bu kadar çok güzel insanın beni desteklediğini görmek çok güzel. Geri dönmem gereken çok fazla mesaj var ama cömert bağışlarınız için hepinize çok teşekkür etmek istedim. Her şey için çok ama çok minnettarız." Bu paylaşımdan sonra vahşeti yaşayan sörfçü hastaneden bu defa nüktedan başka bir paylaşım yaparak "Eksik bir şey mi gördünüz? Arkamda bu kadar çok harika insanın olması çok güzel. Bunu gerçekten takdir ediyorum." dedi.