Ayşenur Yazıcı yoğun bakımda: Oğlu sosyal medyadan yardım istedi

Ayşenur Yazıcı yoğun bakımda: Oğlu sosyal medyadan yardım istedi
Yazar ve sunucu Ayşenur Yazıcı'nın durumu ciddiyetini korurken, yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Oğlu, sosyal medyada yardım çağrısında bulundu.

Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı, sağlık problemleri nedeniyle yoğun bakıma alındı. Ünlü sunucunun oğlu Kerem Kürşat, sosyal medya üzerinden annesi için acil kan bağışı çağrısında bulundu.

Ayşenur Yazıcı yoğun bakımda

Gündüz kuşağının tanınmış sunucularından ve birçok eserin yazarı olan Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakıma kaldırıldığı bilgisi, oğlu Kerem Kürşat tarafından paylaşıldı. Kürşat, sosyal medya hesaplarında annesinin yoğun bakımda olduğunu ve hastanede kan sıkıntısı yaşandığını belirtti.

Sunucu Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma kaldırıldı

"ANNEMİN HAYATA TUTUNMASI İÇİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR"

Kerem Kürşat, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri söyledi: “İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür Yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ Anadolu yakasında olan herhangi bir Kızılay merkezine ‘Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki için’ olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var.”