Baro Başkanı Eren, 'Narin'in bacağı dışardan bir müdahale ile kopmuş görünüyor'

Baro Başkanı Eren, 'Narin'in bacağı dışardan bir müdahale ile kopmuş görünüyor'
Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, yaptığı basın açıklamasında, "Narin'in bacağı dışardan bir canlının müdahalesiyle kopmuş görünüyor." dedi.

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, yapılan basın açıklamasında cesedi çuval içinde dere yatağına gömülü halde bulunan 8 yaşındaki Narin'in cinayetine ilişkin kritik detaylara dikkat çekti. Eren, Narin'in bacağının dışardan bir müdahale sonucu koparılmış göründüğünü ifade etti.

son-dakika-narin-in-on-otopsi-1725880373-vfnht4.webp

"Narin'in bacağı dışardan bir müdahaleyle koparılmış olabilir. Her evden örnek alınmalıydı. Geç kalındı." ifadelerini kullanan Eren, amca Salim Güran'ın yeniden ifadeye çağrılması gerektiğini söyledi. Eren, tutuklanmayanların ağız birliği yaptığına dair kuvvetli şüphelere sahip olduğunu dile getirdi.

KAYALIKLARDAKİ KAN DETAYI

Başkan Eren, "Kayalıklardaki kan Narin'in değil dendi. Hala dosyaya kan örneklerini beklediğimiz sonuçlar. Hangi bilimsel veriye göre bu açıklama yapıldı? Hala dosyaya kan örneklerini beklediğimiz sonuçlar. Hangi bilimsel veriye göre bu açıklama yapıldı?

818036image1.jpg

Köylülerden alınan beyan üzerine bu açıklamanın yapıldığını anlıyoruz.

Soruşturma sürecinin başını kolluğu çocuğun tamamen katledildiği üzere köydeki hem muhtar hem diğer tanıkların belirlemeleri yönelik tavırlarıyla kolluğun da kamunun yönlendirildiğini söyleyebiliriz. Aile bireyleri sürekli kaçırılma algısı yarattı. Kimler tarafından nasıl ifade vermeleri gerektiği her gün anlatılıyor. " diyerek soruşturma ve delil toplama aşamasındaki açıklara dikkat çekti.