Bursa'da Alzheimer hastası kadın için umut arayışı sürüyor

Bursa'da Alzheimer hastası kadın için umut arayışı sürüyor
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 72 yaşındaki Alzheimer hastası Adliye Karakafa, dün öğle saatlerinde evinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Aile bireyleri, kadının kaybolması üzerine jandarmaya başvuruda bulundu ve bölgede arama çalışmaları başlatıldı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dünden bu yana haber alınamayan Alzheimer hastası kadının bulunması için arama çalışması başlatıldı.

İlçeye bağlı kırsal Kurşunlu Mahallesi'nde yaşayan Adliye Karakafa (72), dün öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi.

Kurşunlu Mahallesi’nde yaşayan Karakafa’nın bulunması için seferberlik ilan edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, İHH Arama Kurtarma, ANDA Arama Kurtarma ve Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (Bursa Mag-Der) ekipleri, gece boyunca Kurşunlu ve çevresini deyim yerindeyse didik didik aradı.

Aile ve mahalle sakinleri, Adliye Hanım’ın bir an önce bulunması için dua ederken; umutlu bekleyiş sürüyor. Arama çalışmalarının başarıyla sonuçlanması için her türlü destek sağlanıyor. Adliye Karakafa’nın en kısa sürede güvenle evine dönmesi için yapılan arama çalışmalarında sevindiren bir sonuç alınması ümit ediliyor.