Çakıcıya yakınlığıyla tanınan Kemal Çağlar Temel'in öldürülmesi sonucunda 16 kişi gözaltına alındı

Çakıcıya yakınlığıyla tanınan Kemal Çağlar Temel'in öldürülmesi sonucunda 16 kişi gözaltına alındı
Kozmetik ürünleri satışı yapan bir firmanın sahibi olan ve suç örgüyü lideri Alaaddin Çakıcı'nın yakınlarından olan Kemal Çağlar Temel'in silahlı saldırı ile öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 16 kişi adliyeye sevk edildi.

10 Eylül tarihinde saat 11.00 sularında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Burhaniye Mahallesi'ndeki Abdullahağa Caddesi'nde bulunan firmanın önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Kemal Çağlar Temel, iddiaya göre motosikletiyle iş yerine vardığı esnada kendini bekleyen cerrahi bir maske takan bir kişi tarafından başından vuruldu.

k4.webp

Bu pusu sonucunda ölen Temel'in ardından yürütülen soruşturmada azmettirici olarak suçlanan "Osman" lakaplı Boran D. ile saldırıyı yaptığı öne sürülen Şahin Ş. ve gözcü olarak orada bulunduğu söylenen M.T.D. ile G.B.'nin yanı sıra 16 şüpheli adliyeye sevk edildi.

k3.webp

Kemal Çağlar Temel'in Alaattin Çakıcı'ya yakın bir kişi olduğu belirtildi. Yanı sıra Temel, Çakıcı'nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmedeki fotoğraf karesinde yer almıştı.

k1.webp

Söz konusu fotoğrafın Temel tarafından Intragram'dan paylaşıldığı ortaya çıktı.