Dilan Polat cezaevinden çıktı | Son dakika

Dilan Polat cezaevinden çıktı | Son dakika
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verilen Dilan Polat, cezaevinden çıktı.

Kasım ayından beri, eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama suçlamasıyla tutuklu olarak bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, adli kontrol şartı ile tahliye edildi. Engin polat’ın tutukluluk hali devam ederken Baba Cengiz Polat da tutuklu yargılanna sanıklar arasında bulunuyor.

Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda tutulan Dilan Polat, cezaevinden çıkarılarak serbest bırakıldı.

Yaşadığı lüks ve gösterişli hayatın her dakikasını sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte geçtiğimiz kasım ayından beri tutuklu olarak bulunuyordu. Polat çiftinin kara para akladıkları gerekçesiyle tutuklu yargılandıkları davada yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık sorunları yaşadığı ve kendine zarar verdiği gerekçesiyle tedavi altında olan Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanması istenmişti.
Avukatları, Dilan Polat’ın sağlık durumu ve MASAK Raporu’nu sunarak Polat için 10 ay içinde 10’dan fazla tahliye talep etti. Davanın savcısı da tahliye talep ederken hakim bu talebi reddetti.

polat.png

Davada yaşanan flaş bir gelişmeyle birlikte tahliye edilen Polat cezaevinden çıkış yaptı. Polat ilk olarak kızı Nilda’ya sarıldı.

Polat, tahliye edildi. Polat, cezaevinden çıkış yaptı. Çıkış yapan Polat, kızı Nilda'ya sarıldı.Engin Polat'ın annesi Şükran Polat tahliye haberini sosyal medya hesabından paylaşarak "Şükürler olsun" ifadesini kullandı.

ENGİN POLAT'A TAHLİYE YOK

Dilan Polat tahliye edilirken Engin Polat için tahliye yok. Engin Polat’ın tutukluluk hali devam ediyor.

polat3-1.png

NE İLE SUÇLANIYORLAR?

Hakkında dava açılan isimler arasında Polat çiftçinin yanı sıra baba Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat, Can Doğu ve Sıla Doğu ile ailenin mali müşaviri Ahmet Gün de yer alıyor. Davaya ilişkin iddianamede, ‘Polatlar Grubu’ olarak isimlendirilen kişilerin, kendi kontrollerindeki bir dizi şirkette kara para akladığı iletilirken Engin Polat örgüt lideri olmakla suçlandı. Polatlar Grubu'nun yüz milyonlarca liralık da hayali fatura düzenledikleri bilgisi iddianamede yer aldı.