Dilan Polat davasında yeni gelişme

Dilan Polat davasında yeni gelişme
Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında 40 yıl hapis istemiyle dava açılan ve tutuklu bulunan, aralarında; Polat çiftinin de dahil olduğu 28 kişi hakkındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

Yasadışı bahis ve karapara aklama suçlamasıyla yargılanan Polat çiftininde aralarında bulunduğu 24 sanık İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 Eylül'de hakim karşısına çıkacak.
Tutuklu sanıklar arasında yer alan Dilan Polat'ında dahil olduğu beş kişi hakkında bugün tutukluluk incelemesi yapıldı. Yapılan son tahliye başvurusunun da reddedildiği öğrenildi.

TUTUKLULUK HALLERİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ!

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin dahil olduğu beş kişi hakkında tutukluluk incelemesinde bulunurken, Anadolu Asliye 2. Ceza Mahkemesi'nce delilleri karartma şüphesi, yurt dışına kaçabilme ihtimali, dosyanın tamamlanmamış olması nedeniyle tahliyelerin yetersiz kalacağı belirtildi.

engin-polat-dilan-polat-492i-cover.webp

Dilan ve Engin Polat dahil olmak üzere tutuklu bulunan 5 sanığın tutukluluk hallerine devam kararı verildi. Sanıklar 4-5-6 Eylül tarihlerinde ilk kez hakim karşısına çıkacak.