Dilan Polat lüks araçları geri alacak mı?

Dilan Polat lüks araçları geri alacak mı?
Dilan Polat'ın serbest bırakılmasının ardından el konulan lüks araçların geri alınacağı iddialarına avukatı Sevinç Horoz'dan yanıt geldi. Horoz, "Şu an araçlarla ilgili talebimiz yok, önceliğimiz Polat'ın sağlığıdır." dedi.

Dilan Polat’ın cezaevinden serbest bırakılmasının ardından, el konulan lüks araçlarının geri alınacağına dair çeşitli iddialar gündeme geldi. Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, bu spekülasyonlar üzerine önemli bir açıklama yaptı. Horoz, lüks araçlarla ilgili herhangi bir talepte bulunmadıklarını ve bu meselenin şu an öncelikleri arasında yer almadığını belirtti.

4 EYLÜL DURUŞMA GÜNÜ

19037634-728xauto.webp

Polat’ın, ‘örgüt kurma’, ‘örgüt yapısı içinde suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama’ ve ‘yasadışı bahis’ suçlarından toplamda 27 yıla kadar hapsi isteniyor. İlk duruşması 4 Eylül’de yapılacak olan Polat, tutuksuz yargılanacak.

MAL VARLIĞI İÇİN DEĞERLENDİRME YAPILMADI

1024xauto-1.webp

Dilan Polat’ın cezaevinden tahliyesinin ardından birçok konu gündeme gelirken, avukat Sevinç Horoz bu konuların önceliği olmadığını vurguladı. Horoz, "Kamuoyu açıklaması yapma zorunluluğumuz doğmuştur. Araçlar ve diğer mal varlıkları ile ilgili herhangi bir talep ve değerlendirme yapılmamıştır," dedi. Avukat ayrıca, Dilan Polat’ın sağlığının iyileştirilmesinin şu anki en büyük öncelikleri olduğunu belirtti.