Diyarbakır'da kaybolan Narin dosyasında dikkat çeken gelişme! | Son dakika

Diyarbakır'da kaybolan Narin dosyasında dikkat çeken gelişme! | Son dakika
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının 8’inci gününde, 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan kişinin serbest bırakıldığı belirtildi.

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarının 8’inci gününde 1 şüpheli gözaltına alınmıştı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, “Elimizdeki deliller üzerinde ilerliyoruz sonuca çok yakınız. En kısa sürede Narin’e ulaşacağız” açıklamasında bulunmuştu. Çalışmalar kapsamında, gözaltına alınan şüpheli şahıs serbest bırakılırken gözaltında hiç kimse kalmadı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım konu hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, “16 plaka tanıma sistemi noktası, 78 güvenlik kamerası incelenmiştir. 8’i şüpheli 58 tanık olmak üzere 66 şansın ifadesine başvurulmuştur. Narin için devletimiz bütün imkanları kullandı ve kullanmaya devam edecektir. Kısa bir zaman içerisinde Narin’e ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

oxanqougrumit9opj7tkyg.webp

En küçük delillere kadar gereken incelemelerin yapıldığını belirten Yıldırım, “Diyarbakır Adli Tıp, İstanbul Adli Tıp, Van Kriminal olmak üzere birçok yere deliller incelenmek üzere gönderilmiştir. Milletimiz şundan emin olsun ki devletimiz inşallah Narin’i kısa bir zamanda bulacaktır.” ifadelerini kaydederek asıllı, asılsız her ihbarın üstüne gittiklerini iletti.

“Şu anda çember çok daraldı. Yer altı görüntüleme cihazlarına kadar imkanlar buraya yağdırıldı. Bu kızımıza sağ salim ulaşmak niyetindeyiz.” diyen Yıldırım, “Elimizde deliller var. Dakika dakika Narin’in köydeki hareketlerini, faaliyetlerini kayıt altına aldık. Elimizdeki deliller üzerinde ilerliyoruz sonuca çok yakınız. En kısa sürede Narin’e ulaşacağız. Şu anda sizlere açıklayamayacağım bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz” açıklamasında bulunmuştu.