Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili flaş gelişme! Bir kişi gözaltında

Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili flaş gelişme! Bir kişi gözaltında
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, soruşturma kapsamında 1 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, 9 gün önce Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarındaki gidişata ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, yaptığı açıklamada "Çember çok daraldı, yeraltı görüntüleme cihazlarına kadar devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz.” ifadelerini kullanırken soruşturma kapsamında 1 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Selçuk Yıldırım, gerçekleştirdiği basın açıklamasında her türlü ihbarın üzerine gittiklerini ileterek “Şu anda çember çok daraldı. Devlet tüm imkanlarını bize verdi ve bunları kullanıyoruz. Çok kısa bir süre kaldığını düşünüyorum. Elimizde deliller var, ifadeler var. Narin'in dakika dakika köydeki hareketlerini kayıt altına aldık. Deliller üzerinde yürüyoruz, sonuca çok yaklaştık, inşallah yakın zamanda sonucumuzu alacağız. Biz olayı ister istemez adli vaka olarak görüyoruz.” ifadelerini kaydetti.

1087233776-0-0-603-603-1920x0-80-0-0-1a3d43ead1f221839689b53ee0262c16.jpg

“Sizlere açıklayamadığımız her türlü ihtimali değerlendiriyoruz. Arama çok daha büyük çaplı bir arama. Biz en ufak ihtimali bile değerlendirmek zorundayız, sonuç alacağız.” açıklamasını yapan Yıldırım, Narin’i sağ salim bulmak istediğini belirterek “Gönlümüz onu sağ olarak bulmak. Gönüller yaralı, 85 milyon bu olaya çok üzülüyor. Biz geceleri dahi uyumuyoruz." dedi.

Narin'in kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.