Düzce'de Belediye otobüslerine yönelik tepkiler artmaya devam ediyor

Düzce'de Özel Halk Otobüslerine tepkiler artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ücret politikasının eleştirildiği Düzce'de şimdi de otobüslerin kirliliği gündeme geldi.

Düzce'de Özel Halk Otobüslerine halk tarafından yoğun tepki. Geçtiğimiz günlerde Düzcelilerin belediye otobüslerinin tabelalarının kullanılmaması sorunu kentlileri öfkelendirmiş, Düzceliler konuya ilişkin eleştirilerini dile getirmişti.

Şimdi de bir belediye otobüsünün tavanında bulunan havalandırmanın son derece pis olması bir Düzceli tarafından kameraya alınarak belediyeye tepki gösterildi. Video kaydında havalandırmaya yaklaşıldığında havalandırmanın deliklerinin fazlasıyla kirli olduğu görüldü.

Düzceli bir vatandaşın duruma verdiği tepki şöyle: "Neredeyse her gün en az 2 3 sefer otobüs kullanan birisiyim. Bu görüntüyle karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi. Öğrenci 15 sivil 25 lira veriyor fakat hizmet sıfır. Havalandırmaların ayda bir de olsa temizlenmesi gerekiyor. Hastalıklar kol geziyor. Otobüslere gösterilen hassasiyetin artırılmasını istiyoruz. Lütfen çözüm bulun." ifadelerine yer verdi.