Ekrem İmamoğlu Narin cinayeti hakkında açıklamalarda bulundu

Ekrem İmamoğlu Narin cinayeti hakkında açıklamalarda bulundu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Narin cinayetine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da kuran kursundan çıktıktan sonra haber alınamayan Narin Güran'ın 19 günün ardından itirafçının verdiği ifadeler neticesinde dere yatağında cansız bedenine ulaşılabildi. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu acı olay hakkında soruşturmalar devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu cehaletten ve yobazlıktan uzak bir ülkede Narin'in ölmeyeceğini vurguladığı açıklamasında, "Bu milletin ayağa kalkması, cahillikten ve cehaletten uzak duracak bütün tedbirleri alması, yobazlıkla insanları birbirine düşüren ne varsa uzak olduğu, dünyanın en güzel işlerini yapan bir millet olması lazım. O zaman Narin bu ülkede ölmez." ifadelerine yer verdi.

Narin niye öldü? sorusuyla başladığı konuşmasında İmamoğlu, konuşmasının devamında, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için adalet değil. Benim için adalet bebeğini çocuğunu doğudu andan itibaren hatta doğmadan annenin karnından başlayarak korumaktır. Bunu yapabilirsek boş konuşmak yerine bir şeyler başarabiliriz" dedi.