Ekrem İmamoğlu’ndan yeni taksi açıklaması | Son dakika

Ekrem İmamoğlu’ndan yeni taksi açıklaması | Son dakika
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, taksi sorununun çözülmesi amacıyla önemli adımların atıldığını ve yeni taksi sisteminin uygulanmasına çok az bir zamanın kaldığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki taksi sorununu çözmek amacıyla önemli adımlar atıldığını duyurdu. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bütün paydaşlarla birlikte yürütülen çalışmaların sonucunda taksi sayısının artırılacağını ve yeni bir taksi sisteminin uygulamaya geçirileceğini ifade etti.

elmadag-11.png

İmamoğlu, yarın yapılacak olan UKOME toplantısında bütün İstanbul için hayırlı kararlar alınmasını beklediklerini belirterek "İstanbul’daki taksi sorununun çözümünde önemli bir adım atıyoruz. Tüm paydaşlarla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda hem taksi sayısını arttırmaya hem de yeni taksi sistemini hayata geçirmeye az kaldı." ifadelerini kaydetti.

Taksilere yönelik uygulanacak yeni sistemle birlikte, İstanbul’ın yıllardır devam eden taksi sorununa çözüm getirilmesi değerlendiriliyor.