Eşini uyuşturup tecavüz ettiren adam yargılanıyor!

Eşini uyuşturup tecavüz ettiren adam yargılanıyor!
Fransa’da 71 yaşındaki Dominique P., eşine 10 yılı aşkın süre boyunca 'sistematik bir şekilde cinsel saldırıda bulunmak ve onlarca erkeğin de katılmasını organize etmek' suçlamalarıyla yargılanıyor.

BBC’nin haberine göre Dominique P. isimli erkek, eşine defalarca ilaç verip tecavüz etti ve düzinelerce başka erkeğin de tecavüz etmesini organize etti. Fransa’yı dehşete düşüren davada kadının avukatları müvekkillerinin ağır ilaçlarla uyuşturulduğu için tekrarlanan tecavüzlerin farkında olmadığını belirtiyorlar.

KORKUNÇ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Polis yaptığı incelemeler sonucu kadının, 72 erkek tarafından en az 92 kez tecavüze uğradığını tespit etti. davada Sistematik cinsel saldırıların ise 2011’da başladığı iddia ediliyor.

AYRINTILAR KAN DONDURDU

2020 Eylül ayında, bir alışveriş merkezinde üç kadının eteklerinin altından gizlice fotoğraf çeken Dominique P., güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak soruşturmaya alındı. Ancak, bu olayın ardından ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı.

DEFALARCA İLAÇ VERİP KOMAYA SOKMUŞ

Polis, Dominique P.'nin bilgisayarında eşinin bilinçsiz olduğu yüzlerce fotoğraf ve video buldu. Bu görüntülerin, çiftin evindeki birçok saldırıyı gösterdiği ifade ediliyor. Dominique P., eşine kaygı azaltıcı ilaçlar ve güçlü sakinleştiriciler verdiğini itiraf etti. Ayrıca, çağırdığı erkeklerin eşinin farkında olmadan uyuşturulduğunu bildiğini belirtti. Uzmanlar, kadının durumunun 'uykudan çok komaya yakın' olduğunu vurguladı.

ADLİ SİCİLİ KABARIK

Dominique P., aynı zamanda 1991'de işlediğini reddettiği bir cinayet ve 1999'da kabul ettiği bir tecavüz girişimiyle de suçlanıyor.

Olayın mağduru kadın, pazartesi günü üç çocuğunun desteğiyle mahkemeye geldi. Kadının avukatı Antoine Camus, müvekkilinin davanın basına kapalı olmasını talep ettiğini, ancak 'saldırganların da aynı istekte bulunabileceğini' söyledi.