Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek yanıt: AKP'ye hizmet eden bir piyon

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek yanıt: AKP'ye hizmet eden bir piyon
Gazeteci Fatih Altaylı, “vatan haini” ifadesini kullandığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik eleştirilerine sert cevap verdi. Kılıçdaroğlu’nun ifadelerini yargıya taşıyacağını belirten Altaylı, Kılıçdaroğlu’na “piyon” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki sert tartışma devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Altaylı’nın, kendisine yönelik sarf ettiği “Bilerek ya da bilmeyerek AKP’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek" ifadelerine çok sert yanıt verirken Altaylı, Kılıçdaroğlu’nu suçlayarak “AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu net bir şekilde ortaya koydu” ifadelerini kaydetti.

Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği dönemlerin ardından defalarca kendisine konuk olduğunu belirten Altaylı, “Mesajları duruyor bende, çıkarırım utanır!” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu hakkında dava açacağını söyleyen Altaylı, “Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı. Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarına nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış. Bunların hesabını yargıda verecek” açıklamasında bulundu.

kilicdar.png

NE OLMUŞTU?

Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'nın "Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı, vatan haini" ifadelerine sert yanıt vermiş ve "Merkepler adam olur, sen adam olmazsın; Parayla işim olsa, seni satın alır, saraya karşı bağlardım; Kalemin satılık. Ruhun satılık. Hatta küfür yuvası ağzın bile satılık" ifadelerini kullanmıştı.