Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından savcı darp edildi

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından savcı darp edildi
Fenerbahçe Alanyaspor maçının ardından trafikte korna tartışması yüzünden Yargıtay Cumhuriyet Savcı'sı darp edildi.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, maç sonrası aracına binmek üzere gişede sıraya girdiği sırada, arkasından kornaya basan bir sürücüyü uyarmak için arkadaki araca doğru ilerledi ve görüntülerden anlaşılacağı üzere aracın camından içeri doğru yönelerek bir şeyler söyledi.

Daha sonra araçtan inen sürücü, İşçimen'i yere düşürerek defalarca yumrukladı. Olay anı, Ekol TV kameralarına yansıdı ve görüntülerde saldırganın acımasızca darp ettiği anlar izleyiciler tarafından dehşetle izlendi. Habere göre saldırganın, önceden de 7 suç kaydının bulunduğu bilgisi mevcut.

POLİS ZANLILARIN PEŞİNDE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde, saldırının E.G. ve T.T.İ. isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Polis, hakaret eden T.T.İ.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. T.T.İ., emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheli E.G. ise hala aranıyor.

ADALET BAKANI'NDAN SERT TEPKİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Tunç, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e yapılan saldırıyı kınadı ve olayla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Bakan Tunç, saldırının adalet sistemine yönelik kabul edilemez bir saldırı olduğunu vurguladı.

Savcı İşçimen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi ancak yaşanan bu saldırı hukuk camiasında büyük tepkiyle karşılandı. Saldırının faillerinin en kısa sürede adalet önüne çıkarılması bekleniyor.