Fıçı içinde cesedi bulunmuştu: Profesörün ölümüyle ilgili bir kişi gözaltında

Fıçı içinde cesedi bulunmuştu: Profesörün ölümüyle ilgili bir kişi gözaltında
Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz Mersin'de plastik bir fıçı içinde el ve ayakları bağlı halde ölü bulundu. Profesörün ölümüyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Mersin'de Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz, el ve ayakları bağlı halde, çöplükte bir fıçı içerinde ölü halde bulunmuştu. Profesörün ölümüne dair sır perdesi aralanmaya başladı. Profesörün oğlu gözaltına alındı.

ÇÖPLÜKTE FIÇI İÇİNDE BULUNDU

fici-icinde-ciplak-cesedi-bulunan-profesorle-ilgili-korkunc-gercek-002.webp

Profesörün cansız bedenini çöplükteki fıçı içinde çöp dökmek için gelen belediye işçileri buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çürümeye başlayan ceset, Mersin Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ÖLÜ HALDE BULDUM FIÇIYLA ÇÖPLÜĞE GÖTÜRDÜM

fici-icinde-ciplak-cesedi-bulunan-profesorle-ilgili-korkunc-gercek-001.webp

Cesedin kimliği belirlendikten sonra oğluna ulaşan ekipler soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Şüpheli, ilk ifadesinde babası ile aralarının bozuk olup kısa süre önce evden ayrıldığını döndüğünde babasını evde ölmüş halde bulup cesedi bidona koyarak taksi ile Bozyazı çöp alanına koyduğunu söyledi. Ceset üzerinde ilk incelemelerde delici kesici alet izine rastlanmadı. Kesin ölüm nedeninin ise adli tıp incelemesinin tamamlanmasının ardından belirleneceği öğrenildi.