Gülben Ergen'den "Gündemden Düşürmeyin" çağrısı: Narin Güran 11 gündür kayıp!

Gülben Ergen'den "Gündemden Düşürmeyin" çağrısı: Narin Güran 11 gündür kayıp!
11 gündür haber alınamayan Narin'i arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ergen olay hakkında iddialar devam ederken sosyal medyadan dikkat çeken paylaşım yaptı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, evinden çıktıktan sonra bir daha izine rastlanamayacak şekilde kayboldu. Kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran günlerdir ülkenin gündeminden bir an olsun düşmüyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıktıktan sonra kaybolan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran günlerdir ülkenin gündeminden bir an olsun düşmüyor.

Son günlerde, evine 20 metre uzaklıkta bulunan kan lekeleri ve terliklerin Narin’e ait olmadığı tespit edildi. Aileyle ilgili şüpheler ve gözaltındaki kişi sayısı arttıkça, küçük kızın durumu hakkındaki kaygılar giderek derinleşiyor.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'i arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

En son annesi ve amcası gözaltına alınan Narin'in 11 günlük arayışı devam ederken Gülben Ergen'den de bir başka tepki gecikmedi.

Gülben Ergen'in söz konusu paylaşımı şu şekilde:

Sorun! Yazın! Araştırın! Yayınlayın! Gündemden düşürmeyin! Bundan sonra olacaklar için katillere, sapıklara, kötü niyetlilere göz dağı verin! #narin #çocuk

Getirilen yayın yasağının ardından tepkisini ortaya koyan Gülben Ergen "Sorun! Yazın! Araştırın! Yayınlayın! Gündemden düşürmeyin! Bundan sonra olacaklar için katillere, sapıklara, kötü niyetlilere göz dağı verin!" diyerek isyan etti!