Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı! Mansur Yavaş’a tepki göstermişti

Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı! Mansur Yavaş’a tepki göstermişti
Gazeteci ve spiker Gülbin Tosun, NOW TV’nin kendisini zorunlu olarak izne çıkardığını açıkladı. Tosun'un, geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş’ı eleştirdiği paylaşımı gerekçesiyle işten çıkarıldığı iddia edilmişti.

Gazeteci Gülbin Tosun'un geçen günlerde sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren bir paylaşım yaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldığı ileri sürülmüştü. Söz konusu iddianın ardından Tosun, NOW TV'nin kendisini 'zorunlu izne' çıkardığını açıkladı. Tosun, gerçekleştirdiği açıklamada, "Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Tosun, "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından #1adımgeriyok" ifadelerini kaydetti.

ekran-alintisi.jpg

MANSUR YAVAŞ’I ELEŞTİRMİŞTİ

Gülbin Tosun’un, geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş’ı eleştirren bir paylaşımda bulunduğu için işten çıkarıldığı iddia edilmişti. Tosun, sosyal medya hesabından ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı etiketleyerek "Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!" ifadelerini kullanmıştı.

2.jpg