Hüdapar’dan skandal açıklama! Nazi amblemli saldırgandan Kemalizm ve laikliği sorumlu tuttu

Hüdapar’dan skandal açıklama! Nazi amblemli saldırgandan Kemalizm ve laikliği sorumlu tuttu
Eskişehir’de meydana gelen kanlı saldırının ardından HÜDA-PAR Genel Başkanvekili Şahzade Demir, yaşanan olaydan Kemalizm ve laikliği sorumlu tuttu.

Geçtiğimiz gün Eskişehir'de 18 yaşındaki Arda K., elinde taşıdığı bıçak ve balta ile rastgele sokaktaki kişilere saldırması yurttaşları şaşkınlığa çevirdi. Dehşet veren görüntülerde, hücum yeleği ile kask ve gözlük takarak Nazilerin “Kara Güneş” amblemini göğsüne yapıştırdığı fark edilen saldırgan, toplamda 5 kişiyi yaraladı.

hudapar2.png

HÜDAPAR’DAN SKANDAL AÇIKLAMA

5 kişinin yaralanmasına neden olan saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken söz konusu olaya ilişkin, terör örgütü Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Hür Dava Partisi’nden (HÜDA-PAR) skandal bir açıklama yapıldı.

Saldırganın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan HÜDA-PAR Genel Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, saldırıyı laiklik ve Kemalizm ile ilişkilendirdi.

Demir, söz konusu saldırıya dair, "Laikliğin, Kemalizmin, batıcılığın gölgesine sığınarak İslama saldıranlar, müslümanların kutsallarını hedef göstererek toplumu birbirine kırdırmak isteyenler! Alın size eseriniz!" ifadelerini kaydetti.

x.jpg