Hükümlü çiğ köfte yerken yakalandı! İsteği hayrete düşürdü

Hükümlü çiğ köfte yerken yakalandı! İsteği hayrete düşürdü
Bursa’da, hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 47 suçtan arama kaydı bulunan firari hükümlü çiğ köfte yerken yakalandı. Karşısında polisleri gören hükümlünün son isteği herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Bursa’da hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 47 farklı suçtan arama kaydı bulunan 49 yaşındaki firari hükümlü Mustafa Tezgetiren’i yakalamak için harekete geçti.

'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Dolandırıcılık' suçlarından hapis cezasına mahkum edilen Tezgetiren’in, Nilüfer ilçesinin Görükle Mahallesi'nde bir çiğ köfteci dükkanında bulunduğunun tespit edilmesi üzerine polis ekipleri bölgeye intikal etti. Bir anda polisleri karşısında gören Tezgetiren, "Buraya kadarmış. Müsaade edin de çok sevdiğim çiğ köftemi bitireyim" ifadesini kullanarak polislerden izin istedi.

Çiğ köftesini yemeden gözaltına alınan Tezgetiren, polis merkezinde alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.