İBB herkesin adresine ücretsiz gönderiyor: Başvurular patladı!

İBB herkesin adresine ücretsiz gönderiyor: Başvurular patladı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), megakentte yaşayan herkese yapacağı yeni desteği açıkladı.

Su tasarrufu, hem doğal kaynakların korunması hem de ekonomik açıdan bireyler için önemli bir katkı sağlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSKİ, bu doğrultuda hayata geçirdiği "Su Protokolü Kampanyası" ile su kullanımında fark yaratan perlatörleri ücretsiz dağıtmaya başladı.

Perlatör, musluklara kolayca takılabilen ve suyun akışını düzenleyen bir aparat olarak dikkat çekiyor. Bu küçük cihaz, suyu hava ile karıştırarak daha yumuşak bir akış sunuyor ve böylece yüzde 40'a varan su tasarrufu sağlıyor.

belediye.jpg

Suyun verimliliği hiç azalmadan, su basıncında herhangi bir kayıp yaşanmadan, günlük ihtiyaçlarınızı daha az su kullanarak karşılayabilirsiniz.

Kampanyaya katılım da oldukça kolay. İSKİ'nin resmi internet sitesi ya da 'İstanbul Senin' uygulaması üzerinden "Su Protokolü"ne dahil olup, adınıza özel olarak hazırlanmış teşekkür belgesini alabilirsiniz.

su.jpg

Bu sertifika ve sayaç numaranızı [email protected] adresine göndermeniz yeterli. Ardından, İSKİ personeli perlatörü adresinize ücretsiz olarak teslim ediyor.

Bu kampanya sadece su tasarrufu yapmanızı sağlamıyor, aynı zamanda çevre bilincinizi artırarak sürdürülebilir bir gelecek için adım atmanıza yardımcı oluyor.